• اشتراک
این فایل به صورت word و دارای 102 صفحه میباشد.
فهرست
فصل اول

معانی و ریشه واژه هتل
هتل‌‌داری
تاریخچه هتل
سیر تحول هتل در اروپا
گراند هتل
هتل‌های امروزی
تاریخچه هتلداری
تاریخچه پذیرایی و هتل‌داری در ایران
منازل، مساجد و خانقاه‌های مهمان‌خانه‌ای
سرا، تیم و تیمچه
سرگذشت مهمانخانه‌ها
تاریخچه هتل در ایران معاصر
اسکان و مبانی اولیه برنامه‌ریزی هتل
انواع مکان‌های اقامت
تئوری‌های پایه در طراحی هتل
اقتصاد هتل
درجه بندی و نرخ گذاری در هتل‌ها
دسته‌بندی هتل از نظر کیفیت و طرح
ضوابط معماری، ساختمانی و درجه‌بندی هتل‌های کشور
فصل دوم
فضاهای موجود در یک هتل
انواع اتاق‌های موجود در هتل‌ها
مقدار یا ابعاد و اندازه‌ اتاق‌ها

راهروها
اتاق حمام‌ها                                                                                                          
ارتفاعات سقف
مبلمان بالکن‌ها و تراس‌ها                                                                                           
طراحی حمام‌ها
سوئیت‌ها
نتیجه‌گیری
بخش فضای عمومی
پذیرش لابی                                                                                                          
ذخیره جا
اندازه پیشخوان
نگهداری چمدان‌ها
تلفن
سرسراها
دفاتر اداری
امکانات غذاخوری
فضاهای ورزشی
فضاهای پشتیبان
ملاحظات عملی
سیرکولاسیون‌ها
دسترسی‌های عمومی
پارکینگ‌ها
بخش خدماتی پشتیبانی
آشپزخانه‌ها
تأمین خوراک و آشامیدنی
انبار آذوقه و مراحل آماده سازی و پخت  
فضای انباری
باراندازمحل دریافت کالا یا تدارکات
مرجوعی‌ها و زباله‌ها
فضای موردنیاز برای کارکنان
رختشویخانه و خانه‌داری
خدماتی مهمان
تعداد آسانسورها
انبار چمدان و ایستگاه پادو
نمازخانه و سرویسهای بهداشتی عمومی
اتاق پزشک مقیم
خدماتی تفریحی
کافی نت و گیم نت
بخش مهندسی و تأسیسات
بخش تجاری
فصل سوم
اهمیت تأسیسات در ساختمان‌های بلند
مسائل تأسیساتی مورد توجه در ساختمان‌های بلند
سیستم آب‌رسانی
سیستم فاضلاب
سیستم‌های حرارتی و برودتی
نکاتی در مورد ابعاد داکت‌ها و نحوه قرارگیری آنها
سیستم‌های مختلف لوله‌کشی
تأسیسات مکان‌های ورزشی و تفریحی
حفظ امنیت در مقابل حریق
فضای موتورخانه
نحوه دسترسی و حمل ونقل وسائل
 
قابلیت ارسال نظر غیرفعال شده است.